Werkwijze

Bij Zenus Body and Mind wordt er op een holistische manier gewerkt. Mijn overtuiging is dat alles bestaat uit energie en dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is op een allesomvattende manier. Lichaam en geest worden daarom op een juiste manier met elkaar afgestemd en alle zintuigen worden geprikkeld doormiddel van geur, klank en aanraking.

Een behandeling gaat veel verder dan een reguliere gezichtsbehandeling waar de focus enkel ligt op het verzorgen en het verbeteren van de huid. Wat je kan verwachten is dat er op energetisch niveau ook veel in werking wordt gesteld. Dit doormiddel van bindweefsel- en drukpuntmassages die werken op de energiebanen van het lichaam in combinatie met essentiële oliën en klanken met een bepaalde frequentie.

Een echte win win situatie doordat er met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten wordt gewerkt op een eco bewuste manier waardoor de huidconditie absoluut wordt verbeterd. Er ontstaat een mooie synergie tussen innerlijk en uiterlijk en met de mooie elementen die samenkomen zorgt het voor een complete wellness beleving.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er gesproken over de wensen en behoeften van de klant, daarnaast wordt er een huiddiagnose gemaakt om te kijken waar de huid behoefte aan heeft en zo personaliseren we de behandeling volledig afgestemd op jouw.

Bij Zenus Body and Mind wordt je liefdevol behandeld door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met kennis, liefde en Passie voor het vak!