Introductie schoonheidssalon (Limburg)

Even voorstellen!

Ik ben Audrey Bisschops, gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Na diverse succesvol afgeronde schoonheidsopleidingen heb ik aansluitend vele jaren ervaring opgedaan in schoonheidssalons en in een internationale parfumerie. Gedurende de opleiding en het werken werd mijn verlangen om een eigen zaak te beginnen steeds vuriger. Met volledige toewijding en passie behandel ik mijn klanten al sinds 2009.

In mijn salon heb ik een sfeervolle en warme omgeving gecreëerd. Mijn doel is een gevoel van thuiskomen te creëren. Tijdens de behandeling draait het helemaal om jou en mag je je overgeven aan mijn expertise waar we samen een moment creëren om volledig thuis te komen bij jezelf,  zodat je kan opladen en de waan van de dag even mag laten voor wat het is.

Tijdens de behandelingen werk ik met de hoogwaardige lifestyle merken Kalahari en Oolaboo beide uniek op hun eigen manier. Waar je je bij de luxe behandelingen van Kalahari waant op de Zuid Afrikaanse savanne en geniet van de botanische geheimen van de woestijn, neem ik je bij het merk Oolaboo mee naar Oosterse sferen waar je geniet van een energetische reis met mooie rituelen, een plek waar innerlijke en uiterlijke schoonheid samen komen.

Beide merken bieden een absolute wellness beleving waar het jezelf op nummer 1 zetten centraal staat. We maken samen een reis naar de mooiste bestemming, het thuiskomen bij jezelf.

Wanneer vertrekken we?