huidverbetering,verzorging en ontspanning

Over Institut Esthederm & Institut Esthederm producten

Na zorgvuldig onderzoek heb ik ervoor gekozen om de huidverbeterende producten van het merk Institut Esthederm te gebruiken in mijn salon. De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van uitstekende kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen.


Dankzij de combinatie van de behandelingen en de producten van Institut Esthederm kan ik je een langdurig resultaat en absolute tevredenheid garanderen!

 

 

Producten van Institut Esthederm

  • respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren.
  • beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.
  • verzoenen je verwachtingen met de behoefte van jouw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor "tijd".
  • zijn de enige producten ter wereld waarin géén gebruik van gedemineraliseerd water wordt gemaakt maar van een gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten.

 

 

Home Over Zenus "Institut Esthederm"

Contactgegevens

Telefoon

045-711 28 47

E-mail
info@zenus.nl
Adres

Lindeplein 3A
6444 AT  Brunssum

Openingstijden

Maandag
GESLOTEN
Dinsdag
uitsluitend op afspraak
Woensdag
uitsluitend op afspraak
Donderdag
uitsluitend op afspraak
Vrijdag
uitsluitend op afspraak
Zaterdag
GESLOTEN
Zondag
GESLOTEN